Jammie… verse groente!

Wat vind jij lekker?

Groente, het belangrijkste element in de schijf van vijf! En toch eet een gemiddelde Nederlander er te weinig van. En dat is zo jammer! Verse groente is heerlijk. En op vele manieren te bereiden.
Maar wat is groente nu eigenlijk? Groente is het eetbare gedeelte van de plant, maar wat geen zaad, fruit of kruid is. Veel groente is pas eetbaar nadat het verhit wordt. Anders wordt het rauwkost genoemd. Het advies is om minimaal 250 gram groente per dag te eten. Groente bevat weinig calorieën, maar veel voedingsstoffen. Dit draagt bij aan jouw algehele gezondheid. Dus laat groente niet staan!

Aardappelen Specialiteiten

Blad

Aardappelen Specialiteiten

Kiem

Aardappelen Specialiteiten

Knolgewassen

Aardappelen Specialiteiten

Koolsoorten

Aardappelen Specialiteiten

Paddestoelen

Aardappelen Specialiteiten

Peulvruchten

Aardappelen Specialiteiten

Stengelgewas

Aardappelen Specialiteiten

Uienfamilie

Aardappelen Specialiteiten

Vrucht

Wij zijn altijd bereikbaar!

Heb je een probleem? Of wil je snel een bestelling plaatsen?