Kwaliteit

Wij zorgen voor een veilige en hygiënische werkomgeving

De productie van Wessels Grootverbruik geschiedt strikt volgens de FSSC 22.000 norm, waarbij fysische, chemische en microbiologische gevaren voortdurend kritisch worden onderkend en preventief worden bestreden, terwijl de hoogste eisen met betrekking tot hygiëne in acht worden genomen. Wessels Grootverbruik is medio 2005 gecertificeerd volgens de nieuwste HACCP-norm (september 2002) en heeft in 2013 de stap gezet om over te gaan naar de FSSC 22000 norm.

Food Safety System Certfications (FSSC 22000) is een op ISO 22000 en PAS 220 gebaseerd certificeringsschema voor certificering van voedselveiligheid voor alle productiebedrijven in de levensmiddelensector. Deze standaard wordt erkend door het GFSI, waarin de retail en de voedingsmiddelenindustrie zijn vertegenwoordigd. Download hier het certificaat.

De staat van onderhoud van alle aanwezige machines, gereedschappen, de inrichting, de routing, schoonmaak en persoonlijke hygiëne wordt voortdurend gemeten en beheerst. Nieuwe ontwikkelingen die van toepassing zijn op onze productie houden wij en onze externe adviseur nauwlettend in de gaten. Alle producten worden op streng hygiënische wijze bewerkt, opgeslagen en gedistribueerd. Een extern onderzoeksbureau neemt elke maand (op een onverwacht moment) diverse monsters en controleert op hygiëne en bacteriologie. Daarnaast wordt ons waswater regelmatig op zuiverheid getest. Het gehele proces is volledig transparant en altijd inzichtelijk voor klanten.

Wessels Grootverbruik BV heeft een zeer nauwe samenwerking met BK-kwaliteitszorg, waardoor nieuwe trends, regels, eisen en snel en accuraat opgevolgd worden.

Wij zijn altijd bereikbaar!

Heb je een probleem? Of wil je snel een bestelling plaatsen?