Vacatures2019-01-20T10:28:22+00:00

Vacatures

Wij zijn op zoek naar jou!

Wessels Grootverbruik BV is een groothandel die gespecialiseerd is in het panklaar leveren van vers gesneden aardappelen, groenten en fruit. Wij werken samen met een verscheidenheid aan branches. Met een eeuw aan ervaring hebben we een vaste en loyale klantenkring opgebouwd, zoals ziekenhuizen, horeca, zorginstellingen, maaltijdfabrikanten, cateraars, wederverkopers en totaalleveranciers. De productie en distributie wordt volledig in eigen beheer verzorgd. De organisatie groeit en hierdoor is er ruimte ontstaan voor een oplossingsgerichte QC medewerker Food om bij te dragen aan een goede borging van kwaliteit en voedselveiligheid.

Wij zijn op zoek naar een…..

QC medewerker Food (MBO/HBO) (parttime circa 16 uur per week)

Binnen de rol als QC medewerker Food ben jij een belangrijke schakel in de organisatie. Je komt te werken op het kantoor van Wessels Grootverbruik waar tevens de productie locatie is.

De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:

 • Uitvoeren van controles op de in het FSSC 22000 kwaliteitssysteem vastgelegde procedures, zoals periodieke glasrondes, productie inspecties, CCP controles, etc.
 • Het bevorderen van het kwaliteitsbewustzijn op de productievloer.
 • Het aansturen van de productiemedewerkers omtrent hygiënisch werken.
 • Hygiënecontrole en monsternames van eindproducten, halffabricaten en grondstoffen.
 • Onderzoeken door het externe laboratorium begeleiden.
 • Het opstellen van productspecificaties, etiketten in diverse systemen
 • Borging van alle leveranciersinformatie, zoals o.a. questionnaires, specificaties, etc.
 • Het afhandelen van klachten (klanten en leveranciers).
 • Het ondersteunen bij de voorbereiding op audits en de begeleiding daarvan

Functie-eisen

De QC medewerker Food die wij zoeken is een zelfstandige, pro actieve werker met lef en doorzettingsvermogen. Gezien de open en directe aanspreekcultuur en de korte lijnen binnen het bedrijf beschik je over goede communicatieve vaardigheden en daarnaast sta je stevig in je schoenen. Je voelt geen drempel om medewerkers waar nodig aan te spreken en schuwt het ook niet om jouw inzichten te delen en te sparren met het kwaliteitsteam, productie team en de directie.

Verder herken jij je in het volgende profiel:

 • Bezit van een afgeronde mbo+ of hbo-opleiding in de richting van de levensmiddelentechnologie.
 • Kwaliteitskennis van FSSC 22000.
 • Goede beheersing van Excel en Word.
 • Ervaring als kwaliteitsmedewerker in een voedingsmiddelenproductie-omgeving is een pré.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift. Het is een pré als je de duitse taal beheerst.

Aanbod

Wessels Grootverbruik biedt, naast een uitdagende en veelzijdige baan, een prettige en open werkomgeving vol enthousiaste en betrokken collega’s. Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en zal tussen de € 1.900 en € 2.300 bruto per maand bedragen op basis van een fulltime dienstverband.

Daarnaast zijn er concrete mogelijkheden tot het volgen van relevante cursussen en opleidingen en zijn er mogelijkheden om in de toekomst verder te groeien in uren en functie.

Reageren

Geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan snel via e-mail naar enno@wesselsgrootverbruik.nl

Graag ontvangen wij je cv en een begeleidend schrijven over waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie. Wessels Grootverbruik zal ook in een sollicitatie procedure snel handelen.

Na een eerste telefonische selectie nodigen we je uit voor een sollicitatie gesprek bij ons op kantoor en zal er spoedig een beslissing volgen.

Voor vragen over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Enno Reijnen via het telefoonnummer: 026-4722520.

Wij zijn altijd bereikbaar!

Heb je een probleem? Of wil je snel een bestelling plaatsen?