Ruim 100 jaar geschiedenis!

Kennis, ervaring en passie. Dat is waar we voor staan.

Rond 1910 werd familiebedrijf Wessels Grootverbruik opgericht als groentegrossierderij in Wageningen. Al snel begon de tweede generatie met paard en wagen groente en fruit te bezorgen. De derde generatie heeft dit verder uitgebreid en startte ook met de verkoop van groente en fruit vanuit winkels in Wageningen, Renkum en Arnhem. Hierdoor nam de omloopsnelheid van de producten toe, waardoor er vanuit Renkum ook een groothandel ontstond. De vierde en tevens huidige generatie heeft deze groothandelsactiviteiten verder uitgebouwd en levert in de regio aan horecabedrijven en (zorg)instellingen. Na een tijdelijke fusie heeft het familiebedrijf in 2003 de oude traditie voortgezet vanuit de huidige locatie in Heteren.

Enno Reijnen

Eigenaar Wessels Grootverbruik

In 1998 zette Enno de eerste stap in zijn carrière: hij ging stagelopen bij Van Dijk-Wessels. Na zijn stage is hij verder gegaan als kwaliteitsmanager bij het bedrijf. In 1999 fuseerde Wessels met Van de Dijk Renkum. In 2003 stapte Pim uit de fusie en zette de familietraditie voort. Enno volgde hem een jaar later en werd mede-eigenaar van Wessels Grootverbruik.

Enno zorgt ervoor dat de zaken binnen het bedrijf op rolletjes verlopen. Hij ziet erop toe dat de voedselveiligheid gewaarborgd wordt en is hij verantwoordelijk voor het aanboren van nieuwe markten, de verkoop en het toepassen van nieuwe technieken

Pim Wessels

Eigenaar Wessels Grootverbruik

Pim werkt al sinds de jaren 80 in het familiebedrijf. Hij vertegenwoordigt de vierde generatie. Pim is een man van de cijfers. Hij houdt de bedrijfsfinanciën goed in de gaten en is een ster in netwerken. Hij heeft nauw contact met de horecabranche en verschillende zorginstellingen. De verkoop en inkoop valt ook onder zijn verantwoordelijkheid.

Duurzaam ondernemen!

Bij Wessels vinden wij duurzaam ondernemen erg belangrijk. Voor nu en voor de toekomst. We zoeken altijd naar de ideale balans tussen het milieu, de sociale én economische belangen. In het MVO-rapport doen we verslag over ons duurzaamheidsbeleid.

[fusion_youtube id=”https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=5Fmu3-lQd5k” alignment=”” width=”750″ height=”” autoplay=”false” api_params=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” css_id=”” /]
Wij zijn altijd bereikbaar!

Heb je een probleem? Of wil je snel een bestelling plaatsen?